Mellandagsrea 4 sure

Hej på er.

Sitter här helt utslagen. Jag har varit på stan mellan 11-19 idag. Fattar inte hur det kan vara så sjukt ansträngande att strosa runt på stan. Nåja, idag är det näst sista dagen på år 2008, sista gången det är 30 december 2008, fast så kan man ju inte säga för så är det ju med varje dag? hmm..skit samma jag är för trött för att skriva nu, visar er var jag bought på mellandagsrean ist.


Nyårsblåsa + 2 tees

Pusselipusspussipusspuss

Skiddag

Godkväll. Idag har det varit en heldag i Romme. Det var väldigt fint väder, med klar himmel och sånt där fint, ni vet. Jag har också hunnit med en sväng till mormor & morfar och ätit kvällsmat och så har jag slingat håret på mammsen. En jätte skön dag men nu är jag sjukt trött och ska snart gå til sängs.

Imorgon blir det att gå upp relativt tidigt för att ta sig upp på stan och hitta nått att ha på kroppen på nyår, herregud vad stressad jag är över det där. Wish me good luck!

Sovdags!! Sov gott pussgurkor



Friskis & Romme

Kom hem för bara en liten stund sen. Jag var på friskis&svettis och körde ett jympapass, hade inget att göra så jag fördröjde tiden med träning idag, igen. Men det var jätte kul så! Efter det åkte jag och mamma dirket och handla, lagom ofresh jag kände mig då..haha.

Jaja, min kära vän ringde precis och fråga om jag skulle komma på partaj ikväll men jag orkar verkligen inte idag, jag känner bara för att ta det lugnt ikväll och gå och lägga mig tidigt. För imorgon gäller det att vara pigg & glad för då ska jag till romme! YeeHaa, kul som sjutton ska det bli. Så nu ska jag packa iordning allt till imorgon för jag åker sju imorgonbitti.

Puss E



Thailand

Klockan är strax före halv tre och jag sitter fortfarande i morgonrock! Så underbart med lov, ingen stress och knappt några krav. Igår kväll var en lugn hemmakväll och jag satt och kolla i albumet från Thailand, när jag var där 2004. Många känslor, i början av albumet var det bara massor av paradisbilder. Vi dök, vi satt i poolbaren och drack milkshake, vi parta med Magnus Uggla.



Men annandagen slutade annorlunda.


Jaja, jag och min släkt hade änglavakt så det ska jag tacka för.
Nu ska jag faktiskt klä mig och sedan dammsuga. Tjarå!

Julhelgen i bilder

Hello Guys.
Jag har inte ansträngt mig speciellt mycket med bloggen på senaste tiden. Nu under julen är det mycket annat. Hoppas ni alla har haft en bra jul för det har jag. Det har varit väldigt mysigt att träffa släkten och känna julkänslan. Men julen är snabbt över och nu är det nyår att sikta in sig på.
Var och träna nyss men det gick inte så bra, fick världens verk under bröstet. Har fortfarande en aning ont så jag försöker att ta det lugnt. Har ingen aning om vad det är och kan bero på men jag hoppas på att det går över snart iaf!

Uppdatering av julhelgen.

Jag fyllde 17 den 22, detta firades med släkt och vänner.


Den 23 var det julmys med familjen.



På julafton bar det av till mormor & morfar m. släkten på mammas sida.
Glada minner, god julmat & en fin tomte!



Juldagen var en lugn hemmadag + jympa på F&S,
medan annandagen firades traditionsenligt med släkten på pappas sida.


Väldigt bra dagar. Nu ropar pappa att det är mat, haha. Hejdå.

Julafton

MERRY CHRISTMAS! Jag far iväg till mormor & morfar nu och är där hela dagen och kvällen med släkten och tomten. Ha en underbar dag allihopa. Pussar & Kramar / evelina




Dan före doppare dan

Hello.
Igår fyllde jag 17. Blev först uppvaktad av Nadja, Maja, Josefine och Kim, efter det kom släkten. Jag fick massor av fina saker, Digital Kamera, världens snyggaste skor, kläder, ring, armband, fotografier, halsduk, trosor, presentkort på h&m, Face & SF, sjal, glasfil, hudkräm. Ja massa fint iaf! Tack till er alla som gratta mig igår! <3

Idag är det dan före doppare dan och jag ska träna på nautilus och sedan mest ta det lugnt. Ikväll är det uppesittarkväll! Då ska jag slå in, lacka & rimma julklapparna och äta lite julskinka. Jag är sämst på att rimma så får se hur det går, men det brukar ordna sig tillslut!
Nu kom mamma hem med en sallad från La Baguette, mums. see youuu!

Födelsedag



Idag fyller jag 17 vintrar. Jag har umgåtts med släkt och vänner hela dagen och är helt slut nu. De sista gick precis hem och nu ska jag somna till Step Up 2. Jag berättar för er imorgon om vad jag har fått! Puss på er alla


Sexy back

Hej alla tusentals läsare!

Jag har inte bloggat för jag har inte haft något liv...Nej men. Nu är det iaf lov och det är så jädra sköööönt! I går städade jag hela källaren och så var jag på stan med Nadja och köpte julklappar, nu är jag nästan klar, bara till lillebror och gammelfarmor kvar! Efter det blev det gymmet och på kvällen var jag hemma hos Betty med folk, vissa som jag aldrig träffat förut. En del var lite random men det var trevligt.

Nu ska jag måla naglarna! Hörs, kram

(Update:) Jag vill åka till Stockholm och shoppa! Nån som är på???

Att ha något att längta efter

Idag har jag tränat massa, sjukt skönt.
Imorgon är det skolavslutning, wiihoo!
På måndag fyller jag år.
På onsdag är det julafton.
På onsdagen därpå är det nyårsafton.
JABADABADUUU!
From now on I'm gonna look forwardddd.

Plutten i somras.


The real slacker

Jag har tänkt på en sak. Jag vet inte om det är för mycket begärt av en slacker som jag. Men jag funderar på skriva en lista på vad jag ska göra/klara av under 2009, såndär som en del gör ni vet? Då kanske jag får någonting gjort? Men jag funderar också på att skita i att skriva en listan. För när jag sitter och ska gå igenom listan om, ja vad blir det?, 381 dagar så kommer jag antingen se på den med stolta ögon och tänka "Jag är då duktig jag, fått så mycket gjort detta år" som är ungefär 3 % chans att jag göra, eller så inser jag att ännu ett år har gått till spillo och att jag faktiskt är en real slacker. Det blir nog ingen to-do lista över 2009.

Sötast på länge

HERREGUD, DENNA VARELSE VAR BLAND DET SÖTASTE JAG SETT !


Vilken trötter!
Fick just syn på att det är Titanic på tv!
Måste se den vackra filmen. gonatt


Sekularisering

Jag sitter med det där jädrans hemprovet, ni vet, vad är en jävla människa? Okej jag ska chilla. Men nu ska jag sitta och skriva om kristendom. JAG VET INGENTING! Jo det gör jag, jag ska inte överdriva. Jag vet att det finns en gubbe med skägg som kallar sig för gud och att han och hans polare häftade ihop en bok som kallas bibeln. Han har också en son som heter Jesus. Vad mer vet jag? Vad mer BÖR jag veta? Med all respekt till er religösa så tror jag att religionen kommer dö ut. Visst det kommer ta flera hundra år, men jag tror den kommer det. Vi, nutiden, vill ha vetenskap om allt. Så om någon av er har ett bildbevis på när Jesus gick på vatten, var vänlig mejla in det på [email protected] .

Tråk

Idag är det tisdag. Idag är ingen rolig dag. Idag är jag sjuk.
Jag har sovit hela dagen, nu är jag vaknat och mår lite bättre. Känner hunger men har ingen matust. Nu måste jag plugga, fast jag inte orkar. I morgon måste jag till skolan, vare sig jag är frisk eller inte. BLI FRISK EVELINA.

Grattis Pappa


Idag fyller pappsen år, älskar dig.
Nu ska jag plugga, surt som sjutton.
peace


Tredje Advent




Mysigt värre.
Nu: plugg...


Saturday nightfever

Hej mina käraste!
Idag är det lördag och jag 'är på topp. Förmiddagen ägnade jag till att städa, fint blev det! Efter det åkte jag upp på stan, hittade världens snyggaste skor (!!!!!!!) och lite smått & gott som nu står på önskelistan och så köpte jag present till pappsen som fyller på måndag. Nu springer jag runt och funderar på vad jag ska sätta på mig inför kvällen, ett evigt problem det där! Kvällen börjar här hemma, mamma & pappas kompisar kommer hit och käkar med oss sen ska dom faktiskt iväg och skratta åt Henrik Schyffert, som ska underhålla på konserthuset ikväll. Och då trippar jag iväg till Kim & Zimons inflyttningsfest, jag tror och hoppas på en fet kväll! Vill också passa på att grattis min bror Sami som fyller idag! massa pussar & kramar till dig och till er andra också, hejdå!

Greveholm

Sitter och kollar på Mysteriet på Greveholm, HAHAHAHAHA.
Jag garvar ihjäl mig va kul det är, den bästa julkalendern ever !

Här har ni en liten del ur kalendern:

Finally Friday Fuckers

Hej på er.

Äntligen fredag, säger jag bara! Helt sjukt vad mycket det är just nu...men men jag ska inte tjata mer om det. Kort dag i skolan idag, som vanligt på fredagar. Efter det blev det gymmet och jag körde kondition fast jag inte skulle göra det pga. mitt jobbiga halsont, men det var super skönt att springa iaf! Nu blir det att städa, stökigt igen...Sedan ska jag plugga!! JAA, ska bli så underbart kul! En fredag..fuckit. Kvällen - oklar. hejdå.



Tack för att du hjälper mig <3

Tråkigt & Roligt


Inatt sov jag 2 timmar, ligger bara och tänker på vad som ska göras osv. Jag är så jäkla stressad just nu, det är så mycket man ska hinna med innan året är slut. Skolan är värst, jag vet inte hur jag ska lyckas. Sen är det så mycket omkring som gör att man vissa dagar bara inte kan/har ork till att sitta och plugga i flera timmar. Det tar på krafterna men det är bara att bita ihop tills 19 december då det är slut på skola för den här terminen. Den enda stunden på dagen jag kan slappna av är på gymmet och jag är glad för att jag ger tid till det. Kan man ju undra varför jag sitter här och degar nu om jag nu har så mycket men jag var faktiskt tvungen att ta pause.

roligare än plugg.


Tillbaka till pluggandet! Krammm

We all gonna die

Hej älsklingar. Vakna precis, satt och läste om DÖDEN i en religionsbok och somnade efter 7 sidor jobbigt läsande om döden, döden och så var det nåra sidor om döden också. Vad gläjespridande det var kände jag, nja inte direkt...Verkar inte så kul att dö, 95000 dör i Sverige varje år och 20000 av dom är självmord. WHAT? Nåja, jag ska snart fortsätta läsa ytterligare några sidor om.. döden, tänkte bara chillillila lite vid datorn.

TODAYY I'M WEARING



Paket

Haloj.
Utvecklingssamtalet gick bra. Träningen gick bra. Resten gick skit. Nejrå, men nästan.
Var iaf och hämtade ett litet paket från tidningen Glamour idag. Fick en mascara från märket Clinderm som går att köpa på Apoteket, får hoppas den är bra. Ska prova imorgon bitti! Och så fick jag en mysdress, tröja + hotpants, som jag har på mig nu, jätte mysig! Hittade min skidjacka på internet som jag ville ha också men den ville kosta 33hundra och det hade jag inte i min spargris...

Jaja, imorgon börjar jag 8.00, dags och lägga sig och läsa en asdålig bok som ska vara läst på svenskan. sleep bad

16 dagar kvar til jul

Hej. Eftersom jag har så mycket nu med mitt företag och allt så har jag bestämt mig för att jag ska ta bloggpaus på helgerna så jag får tid för mig själv och Nils...
Nej men jag har inte bloggat på hela helgen för jag har inte haft tid för jag har ett så jäkla kul liv. I lördags var jag med lite folk hemma hos Filip. Trevlig kväll! Annars har jag pluggat en del och det är ju bra. Nu är det måndag och jag sitter här hemma, börjar inte skolan fören halv ett och då har jag utvecklingssamtal. Alltså det är nått med utvecklingssamtal som jag bara hatar, det är en plåga att gå dit tycker jag. Men det är väl bara att bita ihop! Efter utvecklingssamtalet är det webbdesignlektion och sen slutar jag, jobbig skoldag! Då bär det av ner till gymmet, och springa tills jag svimmar, nästan iaf. Ha en fortsatt bra dag, puss!




Ny frilla


Hej. Idag är jag på bättre humör, och det är väldigt skönt. Jag var i skolan till 12 och åkte sedan ner till gymmet och körde konditionsträning en timme, pust! Efter det kom söta Maja till mig en stund och myste. Nu ska jag ha en underbar hemmakväll med familjen!
Jag vill göra något nytt med mitt hår! Brunt eller blont? Kort eller långt? Ge mig tips är ni snälla!!
Nu är det dax för mys i soffan. Krammm


Nyårsblåsa

Tja! Idag var vi på studiebesök med klassen i Mikaelkyrkan, vi fick träffa en präst som berättade om sitt liv och om hans tro på gud. Efter det fick vi träffa en annan präst som berättade om livskriser. Det var ett ganska intressant studiebesök. När jag kom hem från skolan sov jag en timme och efter det tills nu har jag pluggat. Himlans va duktig jag är!

Just nu sitter jag och funderar på nyår. Nyår är egentligen inte så jätte speciellt som jag har upplevt det, lite överskattat på nått sett. Det är ju som en vanlig utekväll typ.. Nåja, vad ska ni göra på nyår? Själv har jag ingen anning, men nått ståhej blir det väl. Och jag är sugen på att bära nått snyggt också. Nån nyårsblåsa kanske? (jag som precis sa att det inte var så speciellt, haha)
(Tryck på bilden för att förstora)


Dagens

Dagens humör: PMS
Dagens klädsel: Kort, blå tröja, svart linne, jeans från levis, kängor
Dagens smink: Fondation, solpuder, mascara
Dagens frisyr: Utsläppt, lite lockigt
Dagens väder: Grått
Dagens planer: Skola, Kim, träna
Dagens måste: Försöka vara glad
Dagens vill ha: Någon
Dagens roligaste: Tjuvtittat typ, kul liv.
Dagens dummaste: Jag
Dagens drog: Musik
Dagens godis: Chockladbit från julkalendern
Dagens saknad: Thailand
Dagens borde: Söka jobb
Dagens nagellack: Svart
Dagens materiella vill ha: Kläder
Dagens individ: Alice
Dagens önsketanke: Jag som rik
Dagens längtan: Flytta hemifrån
Dagens låt: The sound of san francisco

PMSbarn

Hej. Hoppas det är bra med er, med mig är det piss dåligt. Jag har pmsdamp på min lillebror + att det då går ut över halva sverige och min sårskorpa på handen gick sönder så jag blöder oavbrutet och det vägrar sluta. Förövrigt har den här dagen varit ganske okej. Jag åkte till skolan halv 8, första gången jag hann i tid till bussen där här veckan... Efter skolan drog jag hem till Kim och hjälpte henne att städa hennes lägenhet. Efter städningen somnade jag men var tvungen att hoppa upp från soffan och dra mig mot träningen för Kimsan skulle och jobba. På Nautilus körde jag styrketräning + balansplatta med min jobbiga fot (som iofs inte är så jobbig längre)
Nu sitter jag och dunkar musik på högsta volym, tror alla i familjen har kommit och klagat över att jag ska sänka nu.. MEN det får dom leva med för jag är på dåligt humör.

LATER / ewwwsssss

Plugg & Musik

Har pluggat hela eftermiddagen sedan jag kom hem från skolan. Det har gott hyfsat bra faktiskt, har läst psykologi och religion och så har jag kommit igång lite mer med hemprovet som ska göras innan jullovet. Hemprovet består av en fråga, "Vad är en människa?", det ska jag svara på ur olika perspektiv. Men det är ganska intressant så det kommer nog gå bra, bara jag ger det tid! Nåja, tråkit att läsa om någon annans plugghistorier!
Min lillebror har gjort nått med iTunes så det vill inte starta.
Så nu mer är det youtube och mtv jag har använt.
Några av veckans favouriter är:
Pato Pooh - Music
Kanye West - Love Lockdown
Lazee - I'm not pop
Beyoncé - If I Were A Boy
T.I. - Live Your Life (ft. Rihanna)






Bag

Hej. Sitter i skolan med Pontus och väntar på att bussen ska gå. Kan ju passa på att visa er en snygg väska som jag köpte för några dagar sen. Jag älskar deeeeeeeeeen!!  


Nu måste jag dra! Krammmm

Boston Tea Party

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
Jag tror dom tamefan är bäst i sverige just nu,
det var länge sen jag garva så mycket åt ett tvprogram.
"Fula människor har bättre sex än snygga, det kan ju vara sista gången..."

Se dagens avsnitt här eller reprisen fredag 5 december kl. 23.40





Fynda

Tjenixen. Hoppas ni har en bra måndag! Det har jag, jag har varit i skolan och haft praktikredovisning och webbdesign. Efter det träffade jag Louise och vi tog en fika på Bara vara och sedan gick vi på stan. Jag la undan lite grejer som jag troligen ska köpa imorgon! En mycket trevligt eftermiddag med kusin vitamin. Nu sitter jag och plugga lite psykologi, jag läser ett kapitel som handlar om ångest, fobier och liknande.

Hittade pappas gamla jeansjacka i förrådet. Det blir underbart till ett par tights!
Nu; Boston Tea Party.
Gonatt /  evelina

Läskig, Överdriven & Pinsam


RSS 2.0