Onsdag 28 Januari

Tjena. Jag såg att mina inlägg från mobilen tydligen funkade iaf! Det var bara ett test så det blev lite konstigt (haha) men nu vet jag ju hur man kan blogga från mobilen! Jag bor fortfarande i Hovsta med Max, det är jätte skönt. Igår lagade vi hemmagjord hamburgare så det rök i hela huset, Max ersatte doften med Axe-parfym så det knappt gick att andas... haha jaja.
Sitter i skolan just nu och väntar på att sista lektionen ska börja, vi ska få information om våra elevledda lektioner. Efter skolan ska jag upp på stan med mina vänner och gå runt en stund på Hindermässan som startade idag! Puss på marknadsgodis. Efter det blir det att dra ner till Nautilus och träna järnet och sedan åka hem och äta kvällsmat med familjen. Efter det blir det hem till Hovsta med Maxie och kanske Lousie. Ciao



Hovsta

TJA! Sitter hemma just nu, är här och hämtar lite clothes n' stuff. Bor ju numera i mormor & morfars hus ute i Hovsta med Max & Lousie, mormor & morfar är i Thailand. Vi har ingen dator där så uppdateringen på bloggen blir sådär nu...Ska försöka lära mig att blogga från mobilen iaf... Ha det bra allihop! Ciao


Max posar i vårat nya hem, haha


Shopping




Hänga på bokhandeln

TJABBA TJENA HALLÅ.
Hur mår ni? Jag har faktiskt inte blivit kidnappad under helgen även om man skulle kunna tro det utan jag har bara inte hunnit med att blogga. Nåja, helgen var iaf en väldigt bra helg med bara underbara människor.

Idag har jag åkt skridskor i skolan, det var väldigt längesen men det gick ganska bra endå tycker jag...Sista lektionen, spanska, var inställd pga att läraren var sjuk. Oj så synd! Så jag fick sluta tidigare och åkte då upp mot stan och träffa älskade Mimmi & Sofia. Vi satt på Waynes Coffee i 2 timmar och på Akademi bokhandeln i 1 timme, akademi bokhandeln av alla ställen...Det var iaf väldigt trevligt.
Ikväll ska jag titta på Viktoria Silverstedt - My perfect life på tv, mycket intressant...haha
Nu; duschhhhhh




Torsdagkväll

TJABBA.

Today outfit


Stan efter skolan med Mimmi och sedan Maja, I bought myself a new blazer.


Japps. Imorgon är det fredag, ack så skönt! Nu ska jag leta efter mitt nagellack, det har sprungit och gömt sig totalt...
Godnattttt


Seg i skallen

HEJ PUSSGURKOR
Hur mår ni? Jag är övertrött om ni ville veta. Idag var det en megalång skoldag, det var verkligen verkligen jätte jätte as tråkigt (u got it?). Efter det åkte jag till Nautilus och biffa sönder sen åkte jag hem till min sjukliga lillasyster och tog hand om henne. Nu sitter jag här och skrattar åt en viss manlig bloggare.
Nåja......Jag tänkte att jag skulle klistra in en bild på mig på mitt CV lite käckt sådär.




Måste nog ta ett nytt kort

Gonatt

P.S Evelina ska flytta hemifrån ett tag, tell u guys later D.S

Rip

HALLÅ! Förut när jag skuklle gå upp och byta kanal på radion till Rix FM så gick det inte så bra...Vet ni varför? Inte för att jag inte förstog hur radion fungerade utan för att dom har tagit bort kanalen i Örebro! Big deal (mcdonalds inspererar!) tänker ni då men grejen är den att dom tar också bort Rix FM-festivalen i Örebro! Det var väl tråkigt? Rest in Peace Rix FM

Godmorgon föresten!

Me like


Jag blir så trött

Jag försöker få till en någorlunda fin header till bloggen men det går ju åt skogen, mina photoshop kunskaper räcker inte till...

På webbdesign

Godmorgon! Sitter på Karro just nu men Individuellavalen, webbdesign. Långtråkit som sjutton, ska bara sitta och repetera vad vi gjort tidigare... så jag håller mig till ansiktisboken. Idag är det en lång skoldag, åtta till fyra och när jag kommer hem funderar jag på att rensa garderoben så jag får plats med lite nytt!..

Laterrrr


Ego0o



Jag känner ett stark ha-begär av ganska mycket just nu...typ en Thailandresa.


elftejanuaritjugohundranio

Söndag...som jag har sagt förut så är jag inte speciellt förtjust i söndagar.
Men idag har den faktiskt varit bra. Maja sov här i natt så vi gick upp på stan och träffa Kim och Alexandra. Blev inte mycket till shopping förutom Kim som köpte en lampa och en skål till sitt hem. Jag hittade ett väldigt fint halsband också! Som jag inte köpte...Haha, bara för att jag har sådan beslutsångest och är så himla snål. Men jag slår nog till på det imorgon iaf...
Tyvärr slutade dagen inte så bra för Lillan fick åka till akuten nu, tror inte det är så farligt men hon måste krya på sig!!!

I morgon är det skola igen med tråkiga lektioner, pust. Vill till gymmet också men då ska det till att jag är lite friskare, håll tummarna! Eftersom bästa medicinen är sömn ska jag skriva klart en svenskauppgift nu och sedan gå till sängs. Ciao


Syskonkärlek


Lördag

Tjabba. Kom precis hem från en heldag på Boda Borg! Skit kul var det, vi körde tjejerna mot killarna och gissa vilka som vann! haha, 15 stämplar fick vi. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag möta mina bästa tjejer. Vi ska iväg till någon grabb som bor i samma område som jag, det blir säkert trevligt. Ha en underbar kväll alla för det ska jag ha. Finns på mobilen, pussssss.

Fräscha naglar


Skidor och tees

Hej på er. Kul att se att det är några fler som har hittat hit idag, jätte tacksam för det!
Har precis ätit en jätte god indisk kvällsmat och ska springa upp och titta på Let's Dance nu.

Några bilder från igår när min klass åkte längdskidor.




Okej, köpte en tee häromdagen. Är osäker på om jag tycker den är fin nu...
Det är en leopard på, syns kanske inte så bra.
Help me, KEEP OR NOT ?


Dagens m.m.

I skolan idag tittade vi på "Lord of the Flies",  
även kallad Flugornas Herre.
För er som inte har sett den så handlar det om
ett gäng pojkar som blir fast på en ö...
äh orkar inte skriva nån filmrecension men den var rå.
haha, om man inte har sett den så tycker jag att den är sevärd.

Vi var också och åkte längdskidor idag,
jag tog fula kort som jag tänkte visa er
men min lillebror har satt upp elstängsel runt
datorn med bilderna så ni få möjligen en
uppdatering tomorrow.

Dagens humör: PMS
Dagens klädsel: Heidi Klum Tee, svart linne, tights, kängor
Dagens smink: Fondation, solpuder, mascara
Dagens frisyr: Utsläppt & allmänt fult
Dagens väder: Snöigt, kallt
Dagens planer: Skola, Maja, Chillidilla
Dagens måste: Klä sig varmt 
Dagens vill ha: Snygg kropp 
Dagens roligaste: Failar på längdskidor 
Dagens dummaste: Lillebror 
Dagens drog: Datorn
Dagens godis: Non
Dagens saknad: Du
Dagens borde: Träna
Dagens nagellack: Rött (flagnat) 
Dagens materiella vill ha: Dator
Dagens individ: Pappa
Dagens önsketanke: Ett liv 
Dagens låt: Pockerface

"Dagens" är helt ointressant egentligen ju...got no life man.
För dom som vill anteckna lite så har jag bajsont i halsen,
antingen är jag dösjuk imorgon eller så är jag helt frisk.
Hatar att gå runt och vara lite "småsjuk".


USA i ett nötskal

Jag brukar ju aldrig kolla på tv! Men nu känns det som att det är det enda jag skriver om. Men iaf så är det ett program på tv 4 nu som heter "Barn med vapen i USA". Föräldrarna tar med sig sina barn på vapenskola när de är runt 8 år och lär dom hur man skjuter. Jävla idioter säger jag bara. En 7 årig flicka blir interljuvad och sitter och säger att hon föredrar maskingevär. 



School is back on track

hello guys. hoppas allt är bra med er.
Idag började skolan, hej och ho.
Var på stan med Maja, Mimmi och Sofia (!!!) som har varit i Thailand (AVUNDSJUK), hon var jätte brun. Vi fikade på Bara Vara och letade kläder. Helt tomt på stan, nu är det faktiskt dags för affärerna att köpa in nytt!

Sitter just nu i vardagsrummet och har precis proppat i mig en sallad som min underbara mamma hade gjorde till mig när jag kom hem från nautilus. På tv visas Grammis Galan som är ett kuligt onsdagsnöje.
Anna Ternheim är ingen jag lyssnar på dagligen men hon verkar ha lyckats i år.

Favvooo
 

End of jullov

Satt och tittade på något program om hår förut, om att ens frisyr visade vem man är som person och att det är det som gör utseendet. Verkade lite överdrivet tycker jag men det finns absolut, till viss del, sanning i det. Men iaf så blev jag nog lite påverkad med tanke på att jag gick till badrummet och satte i en hårinpackning efter programet. Fick en ny sådan av mor, Nivea Intense Repair. Visserligen ett budgetmärke men det räcker till mitt hår.
Efter hårprogramet började det där "Årets Tv-Tittare" på tv4. Alltså jag fattar inte hur man kan ställa upp i ett såntdär program. Fan, det skulle ju lika gärna kunna heta "Årets Soffpotatis". Det är ju bara pinsamt, man visar lixom för hela Sverige att man sitter och kollar på tv dag ut och dag in och inte har något liv.

Imorgon startar skolan igen och jag känner mig inte överdrivet taggad. Jullovet kan jag sammanfatta som bra, jag har tagit det hyfsat lugnt och varit mer med familjen än vad jag hinner annars. Avslutade precis det här lovet i köket, med familjen, tända ljus och tomtegröt, cosy!



Nu: tvvvvvv, Ciao


Ett gott skratt förlänger livet

Måste berätta om en händelse igår på gymmet.
Jag och Maja var på gymmet, vi satt och snackade en stund efter att ha kämpat med några magövningar. Vi pratade om vikten, att man kanske skulle ta och gå ner några kilon innan bikinisäsongen osv. Plötsligt ställer jag mig upp, sätter händerna på höfterna och säger (ganska högt, är jag rädd)  "DET HÄR SKA BLI MITT FITTÅR".
Jag menade ju fit, fitness lixom... men det tolkades inte riktigt som det...




Toapapper

Nu lär ju företaget Edet bli glada över att jag har gått på deras reklam men det är fresch på nått sett.

Slappislapp

Igår checkade vi alltså Australia och den var absolut godkänd, tack för en trevlig kväll homies.
I morse var det snö på marken när jag vaknade, äntligen lite vinter! Denna lördag har varit en såndär slappdag då man bara går omkring och chillar, kan vara lite skönt ibland.
Men imorgon blir det lite mer fart. Då ska jag iväg på idrottsmässan och stå som representant för Örebro Sportdykarklubb. Kom gärna förbi och krama mig, jag behöver faktiskt en kram...
Nu måste jag sticka, vi har gäster här hemma!




Australia

Tjollahop alla med snopp. ( ni andra får också läsa)
Har precis lagt sista lagret med mascara och är ready to go.
Ikväll ska jag på bio, Australia blev det.
Filmen ska ses med Josefine, Maja, Kim, Erik, Wille, godis och dricka. Så trevligt så.

För er som just satt och fundera på hur jag ser ut idag kan vara glada, för här ser ni.



Evelina - Gratis på gatan
Tee - Carlings
Klocka - mammas gamla
Väska - Gina Tricot
Slitet hår - slut på hårinpackning
Sexig fondation - Julklapp av bror

Ha en bra kväll! / Blöta kyssar från Evelina

Pokerface

Hej på er!
Idag är det fredag, känns verkligen inte som det. Men men, sov till halv 12 i morse (sent för att vara jag iaf) och det var hur skönt som helst! Dagen hittills har i stort bestått av träning, var nere på nautilus och körde styrketräning och kondition. Gud vad jag njöt av att träna idag, hade några dagars pause nu vid nyår för jag sträkte mig, så det var wunderbar! Nu är jag hemma, alldelles ensam, känns lite tråkigt faktiskt förutom att jag kan höja volymen ett hack högre. Sitter och lyssnar DMX, Pato Pooh och Lady Gaga som alla tre är bra på att hålla humöret uppe.




2009

Vad ovant det känns att skriva 2009! Nåja, då är det väl dags att blicka framåt nu då. Några nyårslöften är inte satta men jag fundera på att försöka uppnå några mål iaf...
När det gäller skolan vill jag höja vissa betyg och det blir ett mål att sätta under detta år.
På min fritid vill jag försöka fortsätta lägga den tid jag lägger på träning nu men också skaffa mig ett extrajobb på sidan av studierna. Att börja övningsköra är också på tiden!

Som person måste jag lära mig att acceptera mig själv för den jag är och lära mig att inte hålla inne med min känslor, för jag har märkt att det skapar konsekvenser. Jag har gjort mycket som jag ångrar 2008 och gjort är ju gjort men vissa saker går att ändra på till viss del. Jag börjar insé vad jag egentligen vill och jag ska nu ta tag i och jobba på det nu. Nu ska jag se framåt och jag önskar verkligen att 2009 ska bli ett bra år. Ha nu en underbar fortsättning på detta år allesammans!

Nyårsafton

Gårdagen kan sammanfattas ganska kort. Jag hade en trevlig början på aftonen hemma med familjen och våra vänner. Jag fortsatte kvällen hemma hos Olle i Almby och hade trevligt även där tillsammans med många av mina underbara vänner. Vi tog oss in till stan vid tolvslaget och det var enligt mig en tabbe för det var inte kul alls. För mycket folk, för mycket fylla och allmänt kaos. Jag tycker att nyår faktiskt är lite överskatta, det ska alltid vara väl planerat vart man ska vara och vad man ska ha på sig. Men hur speciellt är det? Sure, det är ett nytt år, jag vet, men alla är så himla taggade och planerade så det blir för mycket, på alla sett! Det enda jag kan tycka är lite kul är att man träffar en stor del av sin kontaktlista för att just alla gör någonting en sånhär kväll. Men men, jag har några bilder från gårdagen, check it out.


Maja och jag hemma hos mig


Adam är snygg i Hellström-hatten


Jag provar partyhatten

Johan is denim


2008

Jaha då var år 2008 över. Det har gått så sjukt fort tycker jag. Jag tror att detta år kan sammanfattas som bra, det har hänt mycket bra saker men också negativa.


Estland med klassen


Jag har varit i mitt älskade Thailand


På västkusten med gulliga Louise


Underbara Barcelona

Ja, jag skulle ju kunna skriva hur mycket som helst för det händer ju ganska mycket på 365 dagar men i stora drag så minns jag dessa tillfällen (ovan) väl. Jag har också umgått mycket med vänner och jag själv har utvecklats på många sett. Jag har lärt mig mer om vad kärlek och vänskap är, jag har träffat nya underbara människor, och fyllt ett år äldre och jag har ju också gjort mig en blogg (haha) etc etc... Jag vill iaf tacka alla som stått vid min sida och hoppas att ni gör det 2009 också!

Massor av kramar E

RSS 2.0