Renkött

Dagen har varit bra. Var i skola en stund, vilket var ganska onödigt för vi gjorde knappt något. Efter det drog jag upp på stan med Mimmi & Jossi. Vi letade renkött på Ica, vi ska bjuda på det på en vernissage vi ska ha med skolan på torsdag. Man ska göra någonting som har med Norrland och vår resa att göra. Så då tänkte vi bjuda på samebröd och renkött! Vi får se hur det går med det för vi hittande nämligen inget kött...Nåja, efter det träffade vi Nadja & Louise och då gick vi och fika på Bara Vara, myssssss. Nu är jag hemma och har försökt att plugga ett antal gånger men kommer aldrig igång så nu tittar jag på 2 fast 2 furious på 6:an ist! Efter det blir det sängen, goodnight guys!




Tisdag

Godmorgon. Har precis ätit god havregrynsgröt och ska snart dra iväg till skolan, ORKAR INTE SKOLAN IDAG!! Men jag måste. Ikväll blir det nog träning för min del, var ju ett tag sedan nu. Nåja, jag måste kila nu för jag ska förbi Alice skola och lämna hennes ryggsäck som hon glömde hemma! Tjing




Måndag

Har precis käkat lite mat, ganska sent men jag kom hem för bara en stund sedan. Har nämligen ägnat kvällen åt att bli sminkad av sminkföretaget Mary-Kay, dom skulle visa upp sina produkter osv. Trevlig kväll, fick med mig ögonskuggan jag hade på mig och en handkräm hem också, alltid bra att ha. Idag annars har inte handlat om någon speciellt, är kompledig så har mest tagit det lugnt. Är fortfarande trött efter resan så nu ska jag sova. Pusss

egogirl.


Norrland

Hej! Nu är jag hemma igen från en underbar resa i norra Sverige. Det har varit så jäkla bra dagar, man fick lixom glömma vardagen för en stund. Jag skulle kunna stanna där mycket längre om jag inte hade saknad mina söta örebroare så attans mycket.
Vi har haft i stortsett klarblå himmel och sol varje dag och ofta vindstilla, skidorna har suttit på fötterna i Riksgränsen och Björkliden och vi har åkt bob i Norge. Ja det finns mycket att berätta...
Men en bild säger mer en tusen ord, aight?








(Bilderna är klickbara)


Friends 4sure

En seg dag i skolan med matteprov, men dagen slutade bra.
Jag har varit hemma hos Nadja, vi kollade på
Bedtime Stories och käkade popcorn!
Det är inte ofta vi tar tid till att ses på en vardag sådär
men jag älskar varenda sekund.














Happiness


That a human being could give such a joy I didn't understand before now.
A change that makes me vitality and motivation to all again.


Fjällen

Ny vecka och nya tag, eller vad säger ni? Idag blir det att sikta in sig på att packa. För på torsdag gäller det, bara tre dagar kvar! Då drar vi norr ut, mot Nordkalotten, Kiruna & Narvik! Skidor, ishotell, bob, snöbivack och mer kul, kanske norrsken. Jag hatar att packa men det är väldigt viktigt den här gången, man vill ju inte frysa...faktiskt så har jag till och med ylletrosor med mig, haha. Här blir det ingen frysen häck!




Lördag

Då  var det helg igen, himla skönt faktiskt. Igår kväll var jag på bio men Maja och hennes syster och vi såg  "Män som hatar kvinnor". Och som jag trodde så var den väldigt bra!
Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att jag och Filip har bakat en kladdkaka. Vi gör det ibland när vi har brist på annat att göra, idag gick vi tillochmed så långt att vi tog tid för att se hur långt tid det snabbast kunde ta för oss att slänga ihop en kladdkaka, 11.13 minuter blev resultatet. Klå dä ni!
Nåja,  nu ska jag gå upp och ta ut den ur ugnen innan den bränns. Ciao


Maja & Evelina åker kumlabuss, ba

MMS

Maja & Evelina åker kumlabuss, ba såru vet


Grodan & Prinsen

Nu när Viktoria har tagit initiativet och tänker gifta sig gör lillebror tvärtom! Det ryktas om att han ska skilja sig från sin Emma så jag kommer troligen att ägna min helg på Stureplan för som flirting med Carl-Philip, wish me good luck!


Brukar det inte vara grodan som blir prins?

Monday u can fall apart

TJABBAAABABA. Sitter och roar mig med musik, som vanligt vid den här tiden på dygnet. Pappa har kommit fram och sänkt 4 gånger nu, han verkar inte förstår att musik blir bättre med hög volym. Dagen har inte varit speciell, bara en vanlig tisdag och imorgon kommer det antagligen en vanlig onsdag med skola och träning. Vi hörs då!
Puss /e.



Insperation




Love


Varit hos älskade Mimmi på sjukhuset idag. Stackare! Krya på dig nu, massor av kärlek till dig.


Somajo

Rå bra helg. Nu ska jag sova, tjapåre.
Helgens låt, haha..

RSS 2.0