visst?

jag är sexig i filips skjorta


Yehaa

Ingvar Kamprad och Ikea skänker 420 miljoner kroner till Indiens barn, fatta hur mycket pengar det är! Och fan va bra det är att barnen får pengarna och att det inte går till nått annat skit. Ingvar är ju fanimig värd Victorias förlovningsring.

Förresten! HAHAHA, Pontus det ser illa ut...


Fina Ingvar


24/2-o9

Idag är det fettisdagen och jag har ätit semla. Det är också Lousie födelsedag, grattis till dig. Vi har även fått den otroligt intressanta nyheten om att vår Victoria ska gifta sig med Daniel och så är det fotbollsmatch mellan Inter & Manchester United ( självklart på fel kanal.) Men det är en annan match nu faktiskt mellan Barcelona och Iyon som jag och Pontus har tippat. Pontus: 2-0 Evelina: 3-1, båda med Barcelona som vinnare. Den som förlorar ska springa naken genom Temakorridoren. Stackars Pontus...




22/2-o9

Hallå på er! Det var ett tag sedan kan man säga...Jag har inte varit hemma så mycket så jag har inte hunnit med att skriva helt enkelt. Nu är jag tillbaka iaf.

Sportlov denna vecka, jäkligt skönt. Jag har varit i Klacken & Romme och åkt skidor hela veckan och helgen har spenderats med dom flesta av dom bästa. Ett klart värt lov som redan är över tyvärr..back 2 school.




Romme 4/2-o9






















Japp har ni några bilder från dagen. Så otroligt fina.
Jag lyckades ta en naturbild(och den var från bussfönstret också!)...lyckad.


Ski!

Hallå. Jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera men ni får leva med det...
Veckan hittills har varit ganska pressad. Har pluggat hyfsat mycket, tränat, tagit hand om hemmet i Hovsta och varit på rättegång. Idag har jag därimot varit i Romme hela dagen och det har varit gött som satan. Dagen gick väldigt fort med också väldigt kul. Jag ska lägga över några bilder på datorn från dagen och kolla om det finns några som är okej att lägga in här på bloggen... Strax tillbaka med dom!


Och så var det måndag igen...

Hallå!
Har varit hemma med familjen hela eftermiddagen för Max tränar. Ville inte åka själv till Hovsta och sitta där ensam och typ sticka... Har istället pluggat matte, som jag har gjort i tre dagar nu för jag måste (eller måste och måste men jag vill) få högsta betyg på provet på fredag. Det är väldigt svårt så vi får se hur det går.

Efter skolan idag så tog jag en fika på Java med Nadja. Det var så länge sen vi pratade med varandra så det var jätte mysigt!


Hinner tyvärr inte skriva något mer nu för bussen väntar inte! Men jag är tillbaka imorgon igen för jag ska hem hit då också. Ha det bra tills dess.




RSS 2.0