Julkänsla

Ujuj, då tyckte jag det var dags med en liten pause från pluggandet. Håller på att skriva klart en uppsats om Draken, där jag praktiserade. Gud va duktig jag är, pluggar fast jag inte orkar.

Bilder som ger lite x-mas feeling !






Ha en fortsatt bra söndag gott folk! Kram

Skadad fot

Hej på er. Då var man tillbaka till en såndär seg söndag igen. Visserligen är det ju första advent idag och det gör det hela mysigare. Igår hamna min fot i kläm och det gjorde jävligt ont. Så nu sitter jag här med en lindad fot. Jag tror jag klara mig från stukning för jag kan stödja mig på den hyfsat bra, men den är svulen. Nåja, idag blir det mest att ta det lugnt. Jag känner att jag verkligen inte har någon lust att plugga idag men jag måste det för det är så mycket nu i skolan. Man vill ju inte halka efter!

Min stackars fot, haha.
Nu är det plugg som gäller, skriver senare.

Julbak, födelsedag & partaj

JODELADIOUU.
Då vare klaart! Jag, Alice och kusin Emma har julbakat idag, lussebullar & pepperkakor. mums.
Nu är det dags för mig att sminka mig färdigt och fixa håret för ikväll ska jag ha kul med tjejerna. Jag är ganska otaggad på att dra ut just nu så jag hoppas det är kul. ( Eventuella bilder kommer imorgon! ) Sedan vill jag gratta min buddy Pontus som fyller 17 år idag. Hoppas du har en bra dag & ni andra också för den delen. Peace out mf
Vad tycker ni om bollarna i håret? hahahaha




Natural born talent


Nu: stan !

Last friday in november-o8

Hej kära ni. Ny design som ni kanske ser, lite vinterinspererat. Bättre än förut, hoppas ni tycker den är sweet. Idag sov jag till 11, då drog jag upp på stan och träffa maja och mimmi en snabbis. Efter det åkte jag direkt till träningen och körde kondition 45 min. Sen kom jag hem för en stund sen och gjorde mig en god sallad. Nu ska jag dra upp en snabbis på stan men min älskling Nadja som jag inte har träffat på 100 år! ( älskar dig hun ) see you later alligator!


Lindsay Lohan

Läste någon artikel om miss Lohan och klickade till slut fram till den amerikanska tidningen Harpers Bazaars hemsida. Deras decembernummer pryds av damen, n' GOD DAMN she's hot!! Kläderna är rå snygga och hon är rå snygg, här har hon verkligen lyckats enligt mig.


Fred & Kärlek

Hej! Jag är på skitbra humör bara så ni vet, så kom inte och sabba det nu. Idag ringde alarmet på mobilen kl 10 och det var dags att gå upp. Jag har städat till Lillen, dammsugit mitt rum, fortsatt tvätta och tagit reda på och slängt massa gamla pappershögar. Hitta mycket smått och gått i dom, gamla brev från nära&kära, ett minneskort och gamla prov.

Nu är listan ute på vilka som spelar.
Tänkte ju dra på Peace n' Love o9. Men jag vet inte om man kanske ska dra till nån annan festival. Har är dom artister som är "klara" hittills att vara där och spela, inga favoriter till mig.
  • Turbonegro
  • Thåström
  • Moneybrother
  • Anna Ternheim
  • Timbuktu
  • Atmosphere
  • The Stranglers
  • Henry Rollins spoken word
  • Satyricon
  • Tityo
  • Frida Hyvönen
  • Slagsmålsklubben
  • Sonic Syndicate
  • Kalle Baah
  • Perssons Pack
  • Witchcraft
  • Division of Laura
  • Lee Deportees
Men nu ska jag sätta mig på cykeln till Draken. Det är sista dagen där idag, jag kommer sakna det faktiskt.

4 dagar till advent

Tjollahopp. Har jobbat på Draken mellan 9 och 4 idag. Efter det blev det konditionsträning en timme på gymmet, skit bra gick det och skönt var det också. Kom hem lagom till att mamma hade lagat god mat. Ikväll har jag mestadels pluggat men också tvättat lite. Jag har fått mitt studiebidrag idag också, YES! Men den här månaden blir det väl mest att köpa julklappar för dom pengarna så det blir inte så mycket shopping till mig själv. Måste skaffa mig ett jobb!!

Jag bestämde mig precis för att försöka lära mig "your song" med Elton John på piano. Säkert typ ingen (eller inte så många iaf) av er som ens vet att jag spelar piano, haha men aja. Jag vet inte riktigt vad jag tänker med, med tanke på hur bra Elton är på piano.. men ett försöka skadar ju inte. Om man vill så kan men, eller vad säger ni? Älskar låten så det skulle ju inte sitta fel att kunna den! Vilken NERD jag är, HAHA!

Idag är det plusgrader! NEJ, säger jag bara. Om vi nu har fått snö så kan den väl få ligga kvar, jag tycker faktiskt det är massa mys med snö. Men nehe, nu ska vi få lite slask och skit så vi inte vill gå ut för det är så blött. Och så blir man bara deppig, iaf jag. Nu är det ju snart advent då ska det vara snö. Minusgrader + snö, ja tack. Annars åker jag till thailand!!

Lite bilder från paradiset



Lite soft ser det väl ut va? Alltså om nån av er vill så får ni köpa en flygbiljett till mig.
Nu ska jag hänga tvätt, hejdå.


25 november


Jag vill shoppaaaa. Ge mig pengar nu !!

Hej. Kom nyss hem från Draken, lika kul som vanligt. Har varit och handlat, lagat mat, städat och kollat på Top model med de boende och så har jag suttit lite och fixat med pengar m.m. på kontoret. Nu är jag trött & hungrig så jag ska käka, plugga och sen sova. Jobbade ju kväll idag så jag hann med ett nationellt prov i engelska (del 2) imorse som jag tror jag får ett hyfsat betyg på iaf. Men nu hinner jag inte skriva mer här idag. Jag hoppas ni har haft en bra dag! hugs


En bra måndag

  • Praktik på Draken
  • Träna
  • Äta
  • Städa
  • Fixa med håret
  • Plugga

Det slutar aldrig snöa och jag älskar det...
Idag är den den 24 november och om en månad är det julafton, mycket efterlängtat! Men vad ska man önska sig? Jag har ingen anning. Plus att jag fyller år så önskelistan lär vara extra lång. Det blir något att fundera på. Skulle bara vilja påpeka att allt känns allmänt bra just nu, hoppas det håller i sig. Nu är det dax att fortsätta med pluggandet. Puss på er



















Dagens

Lillasyster Alice och Kusin Wilhelm står för dagens outfits.


Jag - Men du har ju bhn uppochner..
Wilhelm - Nej?
Jag - Jo..
Wilhelm - Nej, det är rätt. Det är nog du som brukar ha den åt fel håll.

Wilhelm - Här står det att Amy Diamond
varit med i en bilolycka och tappat huvudet.
Alice - Jasså, synd.

Ja, lite humor har ju ungarna.
Då var man tillbaka till den meningslösa söndagen. Sov hos Mimmi i natt så jag kom hem vid ett-tiden. Är sjukt seg idag och har inte sovit mer än tre timmar ungefär. Men men, har precis tagit ut en kladdkaka ur ugnen som jag bakat, tänkte bjuda min kära familj på den. Efter det blir det att vila lite framför tv eller kanske checka Step brothers. Gårdagen var en jävligt bra och lyckad kväll med bra människor. Har inget mer att skriva så bye guysss.

Händelserik dag

TJABBA. Idag ringde väckarklockan kl 9. Då skjutsade mamma mig till skolan för idag var det öppet hus för alla 93or som ska börja gymnasiet nästa år. Adam Tensta var även där och uppträdde med Eboi, det var jävligt ballt. Efter deras uppträdande så luncha vi med dom i skolmatsalen, haha :) Senare tog jag, Mimmi och Maria bussen till stan och träffade Chadra. Och efter ett tag så var det dags att dra sig hemåt men då dök det upp två pojkar som sa att det låg ett barn inlindad i en filt nere i deras källare på fabriksgatan, så vi följde med dom ner. Det visade sig vara en äldra, kortväxt man som låg där som var döv. Han var lite konstig också, hade nog druckit alkohol. Så vi blev oroliga och jag ringde polisen och socialen som sedan kom dit. Sen tog dom över och det ordnade väl sig tillslut. Aja, nu sitter jag hemma iaf och ska hoppa in i duschen och sedan ta mig till Mimmi där jag ska spendera min lördagkväll, sjukt värt! Hoppas ni kommer ha lika kul som jag, haha! PEACE

Vad passar väl inte bättre än en låt med självaste tensta.

 
JUSTE, min blogg fyller en månad idag. så jävla tufft. hahaha. congratz

Fredagkväll

Hello guuuuys. Då var vardagarna v. 47 2008 avklarade. Åkte och träna efter skolan. Det var sköna puckar. Jag körde mest styrketräning med fokus på ben och mage. Fan va trött jag blev i bena efteråt, Spagetti! (kul för er att veta antar jag) Den här veckan har träningen fungerat riktigt bra, tror det kan bero lite på att jag är på praktik nu och det inte är lika mycket plugg. Strax efter att jag kom hem från träningen kom min kära mormor & morfar hem till mig och jag bjöd dom på kaffe och smörgås. Ni är så underbara :) Efter det så har jag ansträngt mig lika mycket som en död myra, alltså inte så mycket. Har bara suttit vid min bästa vän datorn. Ikväll värkar det bli en lugn kväll som jag trodde, och det är jävligt skönt faktiskt. Blir eventuellt partaj imorgon så det verkar ju klyfftigt att ta det lugnt, det blir att gosa ner sig i soffan med familjen och checka tv nu.

Det finns en hemsida som heter "Gratiskläder". Bli medlem där och samla ett antal poäng så får du presentkort på ginatricot, H&M m.m. Jag är själv medlem och det inte svårt att skaffa sig poäng om man bara försöker (man får 50 poäng redan när man blir medlem), goodiegoodie!

Ha en bra fredagkväll alla! / evelina



081121

Godmorgon! Tänkte bara slänga in ett halvonödigt inlägg. Igår var jag på magikväll med de boende på Draken, det var skit kul. Vi fikade och tittade på två trollkarlar, dom tyckte det var jätte kul och det gjorde jag också iofs (a) haha. Aja, idag är det fredag och det betyder ju helg! Ska bli sjukt soft även om jag tycker att den här veckan har varit väldigt skön och bra. Har inga planer om vad som händer än, vad ska ni göra? Kanske bara blir en lugn vilo helg för min del? Vi får se. Men innan helgen börjar så ska jag iväg en snabbis till skolan så det är hög tid för mig att springa till bussen nu. Ha en bra dag!

Thursday

Ahh vilken träningsvärk jag har i idag, för mycket. Tidigt imorse ( när jag sov ) ringde hemtelefonen och jag tänkte att det kanske var mamma eller någon, så jag svara fast jag halvsov och så är det en såndär jävla telefonförsäljare. ASSÅ! Kan inte dom bara ta sig i arslet typ? "Hej, är Annelie hemma?", "NEJ HON JOBBAR FATTARU VÄL" sen la jag bara på. Som tur var somnade jag om. Var precis uppe och städa hela köket, det såg ut som ett bombnedslag asså det gjorde verkligen det. Helt sjukt disgusting. Men nu är det skinande rent och mamma kommer bli glad. Snart är det dax att ta bussen till Draken och spänndera min kväll tsm med glada personer, vi ska iväg på kuliga saker idag, tell you later. Peace


Mycketattgöra-dag

Hallå. Uj vilken upptagen dag jag har haft idag, det här är första gången jag sätter mig ner känns det som. Jag vaknade kl halv 8 imorse och cyklade iväg till Draken där jag sedan umgicks med goa människor till klockan halv 4. Då var det dax att åka direkt till Alices skola och gå på öppet hus och orka vara lite trevlig en stund till. Efter det tog jag min träningsväska och cyklade direkt ner till gymmet och körde ett pass med 45 minuter styrka, 30 minuter kondtion och 40 minuter stretching. Sjukt skönt var det och jag är nöjd med mig själv för att jag kom iväg fast jag hade lite brist på energi, hade bara ätit soppa tidigare idag. Men väl på gymmet så var energin på topp. När jag kom hem så skulle mamma iväg och utnyttja lill-lördagen så jag har varit barnvakt till syrran. Vi åt mat, kollade på Madagaskar och nu ligger mitt lilla hjärta och sover. Pust. Ja, detta är vad som tagit upp min tid idag och som tur är så jobbar jag kväll imorgon! Så det blir avstängd väckarklocka (om nu inte min lilla levande väckarklocka få för sig att "slå alarm" innan hon går till skolan kl 8..) och en lugn morgon. Har inga planer för förmiddagen imorgon men på kvällen ska jag göra något roligt med Draken, men det berättar jag mer om imorgon.

För en stund sen när Lillan skulle sova sa jag till henne, när jag satt och prata med henne vid sängen, att "Imorgon när du vaknar så är det nog snö på vägarna, tror inte du det?" och det gjorde hon, så för att inte göra henne besviken så ska jag gå ut nu och strö ut mjöl på vägarna...haha nej men vad jag skulle säga var att jag hoppas på det jag med för idag när det snöade så blev det plötsligt så mysigt, gud vad jag längtar till julen nu! När man sitter inne vid brasan med julgodis och ute är det kallt som sjutton men ändå så vakert med all snö på marken. Nej men känner ni inte julstämningen? :D haha. Nu snackas det in the nightcap, så jag sätter väl på mig den och går och lägger mig. Sov så gott mina vänner.


Sthlm, i NKs julpyntade skyltfönster från förra julen.


Give me, in the dark december.


Ego

Hej och hå då var jag hemma från Draken. Det har varit ännu en bra dag där med mycket skratt, dom är så underbara. Ja, dagen är ju istortsett redan över nu så det är väl inte så mycket jag ska göra förutom att ta en kvällsmacka och sedan bara ta det lugnt. Hoppas ni alla har haft en bra dag! hugss

Tyckte det var dags med lite egopics ;)
Dom fina löven beror på att jag var tvungen att dölja något som ploppat ut.















Tråkväder

Tja, har precis fixat matlåda till ikväll. Jag ska jobba kväll på Draken idag ( daghemmet ). Det ska bli kul, då får jag träffa lite fler av dom som bor där, några av dom jobbar nämligen på dagarna. Ska ta bussen dit idag också, inte tänker jag cykla i det här regnvädret! Och vet ni vad jag upptäckte förut? Det regnar in i mitt hus! Haha, nej men det droppar från taket på ett ställe så jag ringde till pappa som är i sthlm och sa det och det var kanske inte så smart eftersom han blev ganska orolig och kan inte göra något åt saken när han är 20 mil bort...Men nu har jag ställt en hink under så inte golvet förstörs iaf ;) Nu ska jag packa väskan innan jag far iväg mot praktiken. Kommer hem vid halv 9-9, ha det bäst så länge! puss

Reklam

Idag är det uppdatering stup i kvarten, haha.
Ville bara göra lite reklam för Maja & Kim som har börjat blogga idag :))


Men eftersom jag ändå skriver ett inlägg så kan jag ju berätta lite om mina tankar just nu. Har precis kollat klart på ett program på tv som heter Halal-tv, vet inte om ni vet vad det är men det handlar iaf om tre tjejer med muslimsk tro. Idag tog dom redan på om idealen verkligen är att man ska vara smal, stor bystad, blond osv. Det värsta är att det visar sig i avsnittet att det finns forskning på att man faktiskt till viss del har det lättare i världen om man är good-looking. Första intrycket är ju utseendet, men herregud? Studier visar att till och med på jobbinterjuver så kan det vara ett plus om man ser bra ut till utseendet. Arbetsgivare tar alltså i vissa fall dom som är snyggast till jobbet. Jag vet själv att jag ibland kan uttrycka mig om någons utseende, men egentligen, vad fan spelar det för roll? Hur man ser ut utvändigt? Om man tänker efter, hur jävla stor roll spelar det hur man ser ut? Vem skulle välja att umgås med en skitsnygg tjej/kille som är otrevlig, osmart och egoistisk om man kan umgås med någon som istället har sina styrkor i hjärnan. Man är smart och omtänksam? Inte jag iaf. Självklart bryr sig dom flesta i olika stor mängd om hur dom ser ut. Man kanske visar sin personlighet i sina kläder ex. Men man ska inte döma någon efter skalet man har utanpå den man är, även om många av oss gör det. Fan vad jag snackar, men nu ska jag snart tänka på refrängen. Sleep tight


Vilsen?


Bilden tagen från tjuvtittat

Första praktikdagen

Hej på er! Idag har jag somsagt börjat att praktisera på ett hem för funktionshindrade. Igår var jag lite negativ till detta, men det har blivit en rejäl skillnad åt det positiva hållet. Jag kom dit vid 10 och tvättade kläder åt en av dom som bor där. Efter det har jag hjälp en funktionshindrad med vardagliga saker som att städa, handla mat osv. Vi har också bakat muffins, det var mysigt. Den här dagen och framförallt de människor som jag har träffat idag har gjort mig på mycket bätter humör. När man ser hur olika vi lever och ,utifrån min vardag, hur svårt/jobbigt vissa kan ha det ibland. Man inser hur bra man har det och det gör att jag nästan får dåligt samvete när jag ibland deppar för saker som ,i vissa fall, inte ens existerar i deras liv. Just nu trivs jag jäkligt bra på praktiken och jag tror jag kommer känna likadant om två veckor när den är slut. Men nu är det dags för mammas chili con carne, pappa som brukar göra den men han är sthlm till fredag :(. Men mammas är säkert lika god ;)
see you!


Kul liv

Jag har kommit fram till att jag aldrig gör något vettigt på söndagar. Idag har jag i stortsett gått mellan dator och tvn. Idag borde jag ju göra massor av saker som jag inte hunnit i veckan, som att plugga, träna, kanske skämma bort mig med ansiktsktmask, hårinpackning eller liknande eller kankse städa? Men istället sitter jag som en säck potatis och halvsover framför datorn/tvn. Försökte plugga lite förut i sängen men somnade på ungefär 5 minuter. Kul liv, känner mig ensam. Kan ju alltid skylla på att jag har ont i min tand eller att jag har vaknat på fel sida idag eller kanske somsagt på dig. Imorgon ska jag börja på min APU-plats (prao), jag ska vara på Draken som är nått slags daghem för handikappade, har inte så bra koll än men det visar sig. Känns lite småjobbigt just nu, jag orkar inte vara där och gå runt och vara trevlig. Men det är väl bara och tuta och köra, har ju inget val.

Nu: Film, The hottie n' the nottie
En grej till bara. Vart fan är snön alla snackar om?
Jag har ingen jävla snö hemma hos mig?



Weekend


Har inte bloggat på hela helgen. Har haft fullt upp och har knappt varit hemma. Fredagen började med nationellt prov i engelska, jag vet inte riktigt hur det gick men det var okej tror jag. På kvällen var det kumla som gällde, hem till Bårman. Det var en soft kväll med öl. Lördagen fick sina spår från fredagen och det var en chill dag hemma hos Bårman, på kvällen åkte vi in till stan och var hemma hos Mimmi. Men jag mådde inte så bra, så det blev en tidig kväll för min del. Idag vet jag inte vad som händer men jag har vaknat på allmänt dåligt humör, allt känns segt och dåligt. Får se om humöret ändras, det beror nog mest på dig känns det som. Just nu sitter jag och laddar ner massor av musik, allt från Elton John till Immortal Technique, musik blir man iaf gladare av. Hoppas ni har haft en bra helg, hej så länge.
P.s. Grattis i efterskott Freddy :) <3

One day of thousand

Hej på er. Just nu är jag faktiskt nöjd över mig själv, jag har städat mitt rum i 3 timmar! Det var sjukt stökigt men nu är det rent & fint igen. Har också tänt en rökelse som jag köpte i Thailand och det luktar sååå gott, får mig att tänka på underbara Thailand för en stund. I dag var det skola till halv 2 och då bar det av till mellringe med Mimmi och Maja för vi skulle uträtta en sak. Efter det åkte vi in till stan och tog en sväng förbi myrorna och H&M och så köpte vi godis också. En sak till när vi var på stan, vi blev stoppade av två MUF:are som frågade oss vart man skulle äta om man var hungrig, vi kom fram till att BK var bäst ;) Men dom gick inte och åt inte, nej dom stog kvar och försökte övertalade oss i typ 40 min att vi skulle gå med i MUF. Alltså jag har inte så bra koll på vad de olika partierna står för osv så jag kände att jag inte kunde bestämma mig bara sådär, men dom fortsatte och prata om hur bra moderaterna var. haha, ja det var lite kul men vi kom undan till slut iaf. Hade tänkt att dra och träna idag också men jag har fått nått konstigt i halsen, fan om jag blir sjuk nu (!), det är ju tamesjutton helg imorgon. Det blir väl att bara ta det lugnt ikväll istället och sova tidigt, imorgon är det nationella i engelska, I'm going down. hejdå


Min underbara lillebror (<3) kom ner med en
sånhär godbit till mig mitt i storstädningen.

Midnatt

Hej nattugglor. Jag brukar inte vara vaken så här sent för då är jag sjukt trött den kommande dagen. Men jag var så himla smart idag så jag gick och la mig vid 5 för att jag var så seg, tänkte bara vila en stund. Så sov jag 3 timmar ist och är nu inte trött alls. Har precis duschat och nu sitter jag och dricker te i min ensamhet för alla här hemma sover, funderar på att väcka lilleskutt och gosa med honom en stund haha. Ska läsa psykologin också innan jag somnar, har ett kapitel som ska vara läst till lektionen imorgon. Juste, idag i skolan var vi på sjukhuset på BB avdelningen och fick en föreläsning om barn, förlossningar, aborter m.m. och intressant var det. Åh jag vill ha barn! Det är så fint också men en liten bebis i magen. Jag hade kanske inte tänkt mig att ha barn nu men nån gång ;) Fan va ont det kommer göra i muttan...men det är det värt! Men men ska väl försöka somna snart, imorgon är det mycket som ska hinnas med och jag vet inte hur jag ska lyckas pressa in allt på 12 h. Sleep well.










Kids always make me laugh

Gokväll gott folk.
Jag har inte mycket att uttala mig om just nu men ni kan ju
kolla dom här videona som iallefall fick mig att le lite :))
Så sjukt söta.



Ny vecka, nya tag


Det är måndag och jag är trött. En sjukt seg måndag med engelska och svenska lektion och en webbdesign lektion som jag skippade...MEN jag ska inte vara så deppig nu, för det är ju inte speciellt intressant att läsa om ett emo? Efter skolan satt jag med folk och häcka en stund på BK ( helt onödigt med tanke på att glassmaskinen inte funka och jag inte hade några pengar ) och efter det blev det att dra ner till gymmet med Maja och träna. Blev endast styrketräning idag, var för seg för kondition. Men imorgon hoppas jag på att orka ett konditionspass, peppapeppa! Det är så jobbigt den här årstiden, jag är så trött/seg och tycker det är jäkligt svårt att komma iväg till gymmet och även att ta tag i annat också som tex. plugg, städning. Skulle bara kunna sitta och chilla med en julmust vid datorn. Just nu känner jag för att vinna 1 miljon och för dom pengarna resa utomlands, köpa kläder och köpa varsin griskulting till mina närmaste vänner (och en till mig själv). Dom här puddingarna nedan skulle ju också få mig på bättre humör. Nu är klockan halv 10 snart och jag ska nog börja tänka på refrängen, haha! Ses imorgon, Gonatt
Justja! Jag ska ju självklart säga åt er att hålla ett vakande öga på my dear friend som har börjat blogga!




Yours are the sweetest eyes I've ever seen

Hello People. Har varit och hämtat Alice nu, hon har blivit så duktigt redan! Står på händerna mer än på fötterna. Idag är det söndag och imorgon börjar en ny vecka, ganska otaggad. Men det som huvudsakligen står på to-do listan är träna: Styrka 3 ggr och kondition 5 ggr. Plugga är också ett måste, pust! Aja, tänkte bara showa vad jag har på mig idag och även låta er lyssna på en lugn classiker av mr. John, my own depp-låt haha. Kyssss













Farsdag

Jag slängde visst inte in ett till inlägg igår som jag sa, orkade inte.
Idag är det farsdag och min pappa fick frukost på sängen i morse och så fick han sin present.
Jag & Filip köpte en bok till honom, I think he liked it. Annars idag så är jag på sjukt dåligt humör, mamma tjatar att jag ska städa osv hela tiden och det gör mig bara arg. Jag gör det när jag själv känner för det, ingen idé att tjata. Men min lilla älsklings bunny ligger och sover i mitt knä just nu och det får mig på lite bättre humör. Kom hem från mormor & morfar för ett tag sedan. Var där och fikade, det var på tiden! Hittade lite fina kläder som var mormors gamla. Mormor är modern, mormor kan :) älskar dig!! Nu ska jag tvätta några av kläderna som var lite smutsiga och efter det blir det att hämta Lillan på gymnastiken. fred.


tvåtusenåtta elva nollåtta

Sitter just nu hemma, kom hem från JK för ett tag sedan.
Gårdagen spenderade jag hemma hos JK då
med maja, filip, pontus & bårman. Vi lyssnade på musik, chillade och hävde i oss en del.
Idag känner jag mig ganska seg med andra ord men jag har mycket att göra. Ska strax hoppa in i duschen och sedan ta mig upp på stan med lillebror och köpa något till min käre far eftersom det är farsdag imorgon, sjukt svårt att köpa till honom men jag får väl försöka hitta nått bra. Ska uträtta lite på stan också, som tex. lämna tillbaka en väst som saknade kvalitet och lämna in min mobil som är trasig igen...Blir så sjukt trött på den där mobilen, nu ska jag be om att få en ny. Efter stan ska jag hem och storstäda heeela källaren. Det behövs verkligen, ser ut som om det inte har städats på 10 år. Jag ska duscha nu, men jag slänger in ett till inlägg senare efter städningen!

I kissed a girl

Hej svej. Jag vakna nyss ur en underbar tupplur på soffan! När jag vaknade hade min älskade lillasyster snott laptopen ifrån mig och satt o snacka med folk på min msn, unge!! Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jag har varit i skolan. Vi var på konserthuset och kollade på kammarorkestern, det var rätt bra faktiskt!
Ikväll är det MTV European Music Awards 2oo8 med Katy Perry! Tänkte gosa ner mig i soffan med en kopp te och kolla på det.
Den här veckan har gått sjukt fort, lite för fort. Har inte hunnit träna eller plugga lika mycket som jag tänkt mig. Men imorgon är det fredag & helg! (y) aja, har inte så mycket mer att säga, pusstja


 


Jag & Syster för 2-3 år sen <3

Rättegång, manikyr & friidrott

Guten Tag. Kom från stan för en stund sen, va på rättegång. Följde med Bårman & Pontus som var där med kriminologin. Det var faktiskt jävligt intressant. Två brudar som hade slagits på frimis typ..haha. aja nu sitter jag och fixar mina naglar med ett manikyrkit från Trind. skitbra, try it! ;). Och ikväll ska jag på teater med klassen, den hette typ lejonets unge. Låter ganska långtråkigt men det vet ju inte jag, än.
I natt drömde jag om friidrott (igen), att jag stog med startblocken framför mig och peppade. Ställde mig på plats och var 100% redo att springa arsle av mig 100 m sprint. Hela dagen idag har jag tänkt på det också. Fan vad jag saknar det ibland! Bara att åka till träningen och köra stenhårt...
Oj nu är klockan mycket, måste dra! Tjarå




Falska jävla människa.

Elevskyddsombud

Hejhej! Igår var jag på Efesos med Bårman, Filip, Johan och Pontus. Vi firade Bårman lite för han fyllde ju år i Söndags. Det var mysigt, ni kan ju kolla lite fula bilder på Filips blogg om ni känner för't. I förmiddags var jag på den där utbildningen för elevskyddsombud. Det var jävligt seriöst men rätt kul ändå, vi åt ju på kinamuren! :D Efter det skyndade jag mig till skolan för MAJA hade kommit hem! ( Så himla efterlängtat och kul att träffa dig igen gumman! <3<3<3<3 ) Efter skolan drog vi hem till Mimmi, nya vandrarhemmet, och jag färgade håret på Maja. Det blev fint tycker jag!
Idag har Nas konsert i globen och jag hade ju inte sagt nej till att vara där nu. Här har ni en classiker av honom iaf. Hugs





Till lillebror

Filip du är den bästa jag vet. Jag älskar dig så jävla mycket. Är så jävla rädd om dig. Du är föralltid min lilla prins. Du är tonåring nu och det är mycket nytt som dyker upp och händer i livet. Du måste vara stark och tänka moget. Jag vet att du är smart. Dina kompisar kommer alltid göra si & så men du behöver ju inte göra det bara för det. Tänk på din egen vilja. Jag hoppas verkligen att du vet att du alltid kan prata med mig, vad det än gäller. Jag finns för dig. Det du berättar för mig stannar mellan oss. Jag älskar dig.

Helgen

Hej på er mina vänner. Idag är ingen rolig dag, kan en söndag vara en bra dag? Jag hatar söndagar, kan man inte radera den från kalendern? Fast då skulle ju lördagen vara en sånhär dag och det vill vi ju inte. ( vad fan snackar jag om...)
Har inte bloggat sedan i fredags så jag tänkte uppdatera lite! I fredags var det ju våran halloweenfest som gällde. Den blev lyckad, tror jag. Haha, nej men den är ju lyckad om alla hade kul och de som jag pratat med hittills verkar har haft det kul. För oss var det mest stressigt, släppte in folk, slängde ut folk, plockade skräp osv. Men lite kunde man slappna av och då hade jag riktigt kul! Många var också väldigt snygga i sina utklädnader. Här kommer lite bilder!


Skelett-Sofia


My as geisha


Pink lady & Ullis


Batman, Rastafari & Pimp


Mimmi & Jag Dj:ar


Bårman, Filip, Maurice & Johan


Silvergirl


Kim som biii

Vackert! Igår kväll var jag på 50-års fest, det var faktiskt väldigt kul men blev lite för mycket av det goda i slutändan...
Idag fyller min manliga, sexiga och kärleksfulla vän 17 bast. GRATTIS!!!!!! Hoppas du har en bra dag med massa tårta.


HAHA sweet.

Ikväll blir det bingolotto, hahah. hejdå.

RSS 2.0