20:58 I pray you won't fade away

Beyonce sjunger för ett cancersjukt barn. Mäktigt!

 


20:15 Insperation


07:19 Barn tolkar Promoe

 


20:57 I'm alive

Tjena.


12:12 Fail


16:53 Keep or dump?



15:23 Chicy.se


15:09 Yesterday I went to Nirvana

Halloj. Studiebesöket igår innebär ett besök i ett buddisttempel.

 


00:30 Without makeup n' clothes

Tja. Jag har inte varit hemma på hela dagen.
Men jag har haft med mig kameran hela dagen
så imorgon lovar jag er lite bilder.
Jag har komp. ledigt från skolan imorgon
så jag bloggar så fort jag vaknar
om vad jag har gjort idag och lite annat kul!
heheh gonatt




22:57 Man must dance

Tänkte bara säga gonatt! Imorgon ska klassen på studiebesök och ärligt talat vet jag inte vart. Det ända vi fått veta är att bussen går från skolan kl 8, vi ska ha med oss fika och ha läst på om buddismen. haha, where are we going? Det märker jag imorgon, tells u guys then. SLEEP TIGHT


17:51

Hallå.
Just nu sitter jag hemma hos Kimsan, vi har tagit en eftermiddagsfika, hihi. Så mysigt så.
Nu springer hon runt som en dåre här i lägenheten, hon packar, städar, byter om och tvättar på samma gång. Det är inte alla som klarar av det. Själv sitter jag bara här, jag känner mig inte helt kry faktiskt. Jag har ont i bihålorna och har sökt på internet, är rädd för att jag har åkt på någon slags bihåleinflamation...suck. Jaja, nu ska jag iväg och ta en promenad med Sophie! Later...

 


19:21 Damn!

Såg dessa på Kenzas blogg. Jag tror jag dööööör. Så jävla snygga.


18:25 yesterday was a big shot

 


17:24 Well done H&M


16:19

Goddagens. Har inte bloggat på hela helgen, sämst är jag. Men men, helgen har bestått av allt från afrodans till 18årsfirande! Jag kan sammanfatta det som en bra helg. Hoppas ni också har haft en bra helg. Idag blir det bara en såndär vanligt, dyster söndag när man inte gör så mycket mer än att växla mellan datron och tvn.

Jag vill säga grattis till Rebecca som har fyllt år, grattis till Kim som har blivit moster och grattis till Nadja som har tagit körkort. PUSS




PA

Planen för mitt projektarbete är inlämnat nu! Jag är förväntasfull med också rädd för att det kommer bli väldigt ansträngande, hehe. Jag ska iaf träna till och sedan åka Vasaloppet för tjejer, shit haha. Ja, nått som är säkert är att det kommer bli en jäkla upplevelse och utmaning...

 


Congratssss

Idag fyller syrran 8 år, grattis grattis grattis!

Jag minns det som igår...
Jag sov över hos min granne för att mamma & pappa var på sjukhuset.
Jag sov inte på hela natten, på morgonen innan jag och min granne ska gå till skolan ringer telefonen...
Det är pappa i telefon, jag har fått en lillasyster. Känslan går inte att beskriva på långa vägar men jag var så glad. Jag och min lillebror fick stjuts till BB och där möter vi vår lillasyster. Hon ligger där tillsammans med mamma. Hon var så liten! Jag tog hennes minihand och ville aldrig släppa (kunde jag iofs inte heller för hon klämde så hårt). Det var mitt första minne med Lillan.



(Klicka för större)





19:24

Den här outfiten som Kling bär is gorgeous! Snyggt från topp till tå.


19:08 Crazy days

Tjollahopp! Temadagen idag blev lyckad, de har kramat mattanter, druckitråa ägg, badat i dammar & åar, hällt mjöl och vatten över sig, druckit kaffe sump, kissat med öppen dörr + no hands, ätit jord ja gud vet vad! haha. Men mitt lag kom tvåa, det var vi eller snarare sagt dom värda hehe.






Eftermiddagen spenderade jag på stan med Sophie och Sofia.
Satt och babbla på Expresso House i evigheter, mys.
Nu är det dags att plugga som en tok! orkarinte. xxxx



23:24 Bedtimestory


Hello på er. As dålig uppdatering, jag vet, men jag har inte tid!!! Det är så sjukt mycket i skolan just nu, projektarbete + massor av läxor + förbereda sig inför ett seminarium. PUST! Nåja, hoppas ni har haft en bra tisdag iaf. Jag har mest funderat på projektarbetet idag. Jag har haft jätte svårt att bestämma mig för vad jag ska ha men nu tror jag att jag vet! Jag berättar mer om det när jag vet säkert, hehehe.
Imorgon är det "Temadag" i skolan, åhh vad vi ska plåga de små ettorna & tvåorna hehe. Jag försöker fånga lite kul grejer på bild som ni får se im. Nu ska jag sova, puss & gonatt. Nej juste jag skulle ju säga att väskan som jag köpte, syns några inlägg neråt, är från Lindex för er som undrade! hejdå
PS. Finfina fjäderörhängen från cocoo (Fast man ska bara ha ett i ena örat tycker jag)
Nu ska jag vara tyst, HEJDÅ




BIKBOK


Style by mom



Vad man kan fynda på en skruttig vind.
Mammas gamla klänning kan allt komma till användning!

Time to rob a bank

 


The girls are taking over

 


Hell Yeah

Den blev min tillsist! hihi. LOVE

Kommer snart några bilder från igår...

Vilken pajas

HAHAHA alltså helt seriöst. Skojar hon?

Mellan 1:35 till 1:49 hur många gånger säger hon inte "mm"?

 


Verklighetsutflykt AB

Godmorgon!
Sitter här och tar det lugnt medan solen skiner rakt in på min rygg, CHILL!
Igår hade jag askul med min flickor! Jag lägger upp lite bilder i eftermiddag vetja.
Idag blir det att dra upp på stan och uträtta lite och sedan plugga! xoxo


Ge mig !!

 


Knokkrent


15:01

Det slutade inte riktigt som en mysslöchilltjejkväll igår...

Idioter hahahaha.

 

Nu ska jag dra upp på stan en snabbis och träffa maja
sedan blir det hem och fixa sig inför kvällen!
Det ständiga problemet, vad ska jag ha på mig?!

21:37

Maja och Nadja ligger och slöar i min säng, kan det bli roligare än så? heheh nej men ikväll tänkte vi faktiskt ta en lugn kväll hemma hos mig. Gå och köpa lite gottigott och sätta på en rulle.  En typisk mysslöchilltjejkväll.


Gästoutfit

Dom har två tjejerna gick förbi på stan för ett tag sedan när jag och ett par kompisar satt på ett café. HAHAHA, alltså är det ett skämt? Det blir bara värre och värre. Vart fan är världen på väg ??????????


Onsdagkväll

Det blev en kväll med bowling för...

 

Resultatet diskuterar vi någon annan gång...hehehhe

 


Restless

Om jag sitter och tar kort i webben så blir alltid typ 3/4 bilder såhär? Är det ett teckan på att inte ha något liv eller är man allmänt efterbliven?


Det blir inte alltid som man har tänkt

Idag var jag på mitt nya IV-val för tredje gången, kriminologi. Jag går dit själv för jag känner inte en jäkel där. Kommer dit, 5 minuter försent. Alla sitter tysta, jag får sms och har självklart inte stängt av ljudet på mobilen. ( Ni som har träffat mig på senaste tiden vet ju att signalen är hyfsat pinsam i sånna lägen ) Säger iaf ursäkta och sätter mig på en ledig plats. Läraren föreläser och föreläser och jag börjar bli trött. Sitter och lutar huvudet i handflatan och blundar. Helt plötslig hör jag en duns. Det är min panna som slår i bänken som jag lutat mig mot. Jag somnade? Och slog i huvudet. Vem lyckas med det? Så sitter det några killar en bit bort fast på samma rad och asgarvar åt mig... Jag låtsas som ingenting för jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Sen är det en annan kille som går i gruppen som ja aldrig har hört prata men så ställer läraren en fråga till honom. Killen svarar läraren med världens ljusaste röst! hahah asså ni kan inte föreställa er, mkt ljusare än min röst, mkt ljusare än någon röst jag nånsin har hört. Och självklart kan inte jag hålla mig för skratt så jag sitter där och håller händerna för munnen och låter som en gris typ för att jag försöker hålla in skratten.

 


Bästa syskonen!

Har man inte typ världens bästa syskon om dom är som mina? Igår när jag kom hem från stan stoppar lillan mig när jag är på väg ner till mitt rum och säger att jag ska blunda...(jag fattar noll men hänger på, ramlar i trappan och skrattar som en idiot men det har inte med saken att göra så glöm det) När jag kommer in i mitt rum visar det säg att hon har städat hela mitt rum!!! Gissa om jag blir förvånad? Och gissa om jag blir GLAD? Hon förvånar mig nog mest av alla jag känner.
Sen kommer min bror ner och sätter sig med engelskaläxan...jag frågar vad han har för läxa och han svarar att dom ska skriva om en familjemedlem och om en vän på engelska. Den familjemedlemen som han skrivit om är jag (såklart heheh). Det var så himla gullig text!! Han skrev typ att han kunde prata med mig om allt och att jag fanns där när han behövde det osv. Åh så fina ni är, JAG ÄLSKAR ER!


RSS 2.0